Navigare în sus
Conectare

FUZIUNEA MSD/SCHERING-PLOUGH

FUZIUNEA MSD/SCHERING-PLOUGH
Compania MSD astăzi

O gamă mai variată de produse în faza de cercetare şi dezvoltare. Mai multe produse pentru a ajuta oamenii în mai multe moduri. Suntem interesaţi mai mult ca niciodată de ceea ce contează cu adevărat pentru clienţii noştri. Faceţi cunoştinţă cu noua companie MSD.

MSD şi Schering-Plough sunt acum o singură companie. Am fuzionat recent pentru a crea o companie mai puternică, mai diversificată şi cu adevărat globală. De aceste avantaje nu beneficiază doar compania şi acţionarii noştri, ci şi milioanele de oameni din întreaga lume care se bazează pe produsele noastre şi aşteaptă în continuare de la noi furnizarea de produse de calitate excepţională.

Din punct de vedere istoric, MSD şi Schering-Plough au multe în comun. Ambele sunt companii puternice, bazate pe ştiinţă. Ambele au o misiune şi pasiune comună, aceea de a îmbunătăţi sănătatea la nivel global. Şi ambele s-au angajat pe termen lung să pună clientul pe primul plan şi să ajute oamenii la nevoie.

Astăzi construim un nou tip de companie farmaceutică – o companie pregătită să ajute la crearea unui viitor mai sănătos pentru noi toţi.

Istoric

Deşi compania noastră este tânără, MSD şi Schering-Plough au un istoric bogat.