Navigare în sus
Conectare

ÎMBUNĂTĂŢIREA SĂNĂTĂŢII

ÎMBUNĂTĂŢIREA VIEŢII

ÎMBUNĂTĂŢIREA SĂNĂTĂŢII <br/>ÎMBUNĂTĂŢIREA VIEŢII
De la dezvoltarea de noi terapii care tratează şi previn diverse boli şi până la sprijinul acordat celor cu nevoi, ne angajăm să îmbunătăţim starea de bine şi sănătate din lumea întreagă.

Ne inspiră impactul pe care îl putem avea în vieţile oamenilor de pretutindeni prin medicamentele noastre inovative pe care le descoperim şi producem şi prin produsele de uz general şi pentru sănătatea animalelor.

Produsele noastre acoperă o gamă largă de arii de interes, incluzând probleme cardiovasculare şi respiratorii, boli infecţioase, protecţie solară, vaccinuri şi sănătatea femeilor. Ne îndreptăm cercetarea şi asupra bolilor care afectează milioane de oameni din întreaga lume – boli precum Alzheimer, diabet, hepatita C, HIV/SIDA şi cancer – făcând în acelaşi timp progrese şi în arii noi de interes precum medicamentele biologice.

Pe lângă faptul că lucrăm pentru a dezvolta terapii inovative, ne străduim ca acestea să fie şi accesibile. De aceea oferim asistenţă şi programe de discount, pentru ca medicamentele noastre să fie accesibile celor care au nevoie de acestea.

Astăzi, la MSD, profităm de influenţa globală pe care o avem şi de forţa cercetărilor noastre ştiinţifice pentru a realiza mai mult din ceea ce ne dorim cu adevărat: să asigurăm un viitor mai sănătos tuturor şi fiecăruia în parte.

Progres prin fuziune

Descoperiţi ce a însemnat fuziunea din 2009 dintre Merck şi Schering-Plough pentru pacienţi, parteneri şi acţionari – şi pentru întreaga lume.