Conectare

VIAŢA LA MSD

VIAŢA LA MSD
La MSD, avem cu toţii un singur scop: acela de a ajuta la îmbunătăţirea sănătăţii şi stării de bine din întreaga lume.

Eforturile făcute pentru atingerea acestui scop oferă angajaţilor noştri o experienţă unică, satisfăcătoare atât din punct de vedere profesional, cât şi din punct de vedere personal.

Dezvoltare profesională

Dezvoltarea carierei este importantă pentru noi, iar oamenii noştri se instruiesc în mod continuu. Furnizăm proceduri şi instrumente structurate, şi o cultură care să sprijine angajaţii în modelarea unei cariere şi în atingerea potenţialului lor maxim.

Dumneavoastră înşivă sunteţi responsabili de cariera dumneavoastră la MSD, având în vedere că am transformat dezvoltarea profesională într-un proces auto-direcţionat. Oferim oportunităţi şi iniţiative de învăţare – atât pe plan intern, cât şi cu partenerii externi – iar dumneavoastră aveţi sprijinul managerului pentru a urmări zonele de interes şi beneficiu pentru dumneavoastră. Oportunităţile de dezvoltare ar putea include opţiuni la locul de muncă, precum sarcini suplimentare, mentorat, îndrumare, programe de rotaţie şi leadership. Oferim şi resurse accesibile globale, extinse, de instruire şi dezvoltare.

Flexibilitate în muncă/viaţă

Chiar dacă aveţi în grijă copii sau o rudă în vârstă, sau alte activităţi sau responsabilităţi, cu toţii avem angajamente în afara locului de muncă. Noi înţelegem importanţa acestor angajamente. De aceea avem o politică globală a muncii flexibile, care permite oamenilor noştri să menţină un echilibru mai bun între viaţa profesională şi cea personală. Suntem orientaţi către rezultate. „Ce” producem sau realizăm este mai important decât „când” sau „unde” ne desfăşurăm activitatea.