Conectare

DESCOPERIRE ŞI DEZVOLTARE

DESCOPERIRE ŞI DEZVOLTARE
Activitatea noastră de bază este aceea de a oferi medicamente şi vaccinuri importante oamenilor din întreaga lume, prin intermediul descoperirilor noastre ştiinţifice.

Medicamente noi. Vaccinuri pentru prevenirea bolilor. Munca pe care o desfăşurăm în laborator a salvat şi a îmbunătăţit nenumărate vieţi. Datorită cercetătorilor noştri de clasă mondială, tehnologiilor de ultimă generaţie şi atenţiei neîncetate pe care o acordăm excelenţei ştiinţifice, MSD se află în fruntea descoperirii şi dezvoltării unor noi moduri de tratare şi prevenire a bolilor.

Descoperirea şi dezvoltarea ştiinţifică au fost întotdeauna pietre de temelie ale companiei noastre. Astăzi, coordonăm cercetări într-o gamă largă de categorii terapeutice – incluzând boli cardiovasculare, boli infecţioase, vaccinuri, cancer, neurologie şi sănătatea femeii. Şi, pentru a ne atinge scopul de a salva şi îmbunătăţi vieţile oamenilor din întreaga lume, ne extindem capabilităţile în noi domenii, cum ar fi produsele biologice.

Ştiaţi că?

Descoperirea şi dezvoltarea de medicamente este un proces lung şi provocator. Acesta începe prin explorarea originii unei boli sau afecţiuni. Dacă un compus se dovedeşte a fi promiţător, urmează apoi ani de testare, şi trebuie să obţină aprobare regulatorie pentru a pătrunde pe piaţă. O foarte mică parte din compuşii care încep evaluarea vor ajunge în final să supravieţuiască procesului dur de cercetare, dezvoltare şi testare, pentru a deveni medicamente.