Hero Image
Vaccinuri

O ISTORIE A SĂNĂTĂȚII PUBLICE

Vaccinurile sunt una dintre cele mai mari descoperiri din istoria sănătății publice iar MSD și-a adus contribuția la aceasta poveste de succes.

MSD are o istorie lungă în cercetarea, dezvoltarea, producerea și distribuirea vaccinurilor pentru copii, adolescenți și adulți.

Forța noastră sunt angajații noștri, care lucrează cu pasiune în fiecare zi pentru a ajuta la rezolvarea unora dintre cele mai mari și persistente probleme de sănătate din lume.

MSD rămâne dedicat activității complexe de cercetare și de producție a vaccinurilor, prin desfășurarea programelor de cercetare inovative, pentru identificarea și dezvoltarea de noi vaccinuri care răspund unor nevoi medicale importante.

Producerea și dezvoltarea vaccinurilor este complexă, durează timp îndelungat și necesită resurse vaste, investiții și ingeniozitate.
Programele de imunizare noi sau extinse din întreaga lume au creat o creștere fără precedent a cererii globale de vaccinuri, multe dintre ele fiind produse de MSD.
Pentru a răspunde acestor solicitări, continuăm să investim în capacitatea noastră de producție, pentru a contribui la protejarea a unui miliard de vieți suplimentar până în 2030.