Puterea de a ajuta la prevenirea anumitor boli stă în mâinile taleViața, așa cum o știam, s-a schimbat, dar grija pe care o acordăm familiei noastre a rămas constantă. Urmând planul de vaccinare de rutină, te poți proteja atât pe tine, cât și pe cei dragi în această perioadă plină de neprevăzut.

Gestionarea propriei sănătăți poate fi dificilă, în special în timpul unei pandemii. Din fericire, există multe lucruri pe care le poți face pentru sănătatea ta și a familiei. Respectând planul de vaccinare de rutină din cadrul programului național de imunizare, poți ajuta la prevenirea unor boli infecțioase.

Profeșioniștii din domeniul sănătății depun eforturi substanţiale pentru a te ajuta și proteja, atât în timpul vizitelor la cabinetul medical cât și în afara acestuia.

Discută cu medicul pentru a afla care sunt vaccinurile recomandate pentru tine și pentru familia ta.

Sugari și copii
Adolescenți
Adulți
 

Medicul tău îți poate veni în ajutor

Dacă vă pregătiți pentru o vizită la cabinetul medicului, iată o listă de posibile întrebări și măsuri pe care le puteți lua pentru siguranța ta:


Interesează-te dacă există un program diferit de consultații pentru persoanele bolnave și cele care vin la un consult de rutină doar


Interesează-te care sunt regulile interne de distanțare fizică (de exemplu cu privire la sala de așteptare, dacă trebuie să așteptați afară, dacă trebuie să vi se confirme programarea sau accesul în spital telefonic, etc.)


Poartă mască și asigură-te că ai gel antibacterian la tine

RO-NON-00289 EXP 03/2023