În data de 2 martie, am anunțat semnarea unui parteneriat cu Johnson & Johnson pentru a extinde capacitatea de producție și furnizare a vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de această companie, al patrulea vaccin autorizat din portofoliul UE. MSD se adaptează și pune la dispoziție unele dintre centrele sale de producție pentru a accelera eforturile de producție a vaccinului și pentru a asigura furnizarea și administrarea mai rapidă a acestuia.

“Respectăm cu fermitate angajamentul nostru de a fi parte a răspunsului global la adresa pandemiei, parte a eforturilor remarcabile ale întregii comunități științifice și medicale,” a spus Mike Nally, vice-președinte executiv, Human Health, MSD.

În acest timp, membrii echipei noastre depun toate eforturile pentru a sprijini producerea vaccinului anti-COVID-19 al Johnson & Johnson.

“Avem șansa de a ne mobiliza expertiza în producția de vaccinuri și calitatea, complianța și perfomanța pe care am demonstrat-o… Toți am fost afectați de pandemie, iar faptul că luăm parte la acest efort are o semnificație profundă,” a spus Tim Bassler, vice-președinte asociat și șeful departamentului Calitate.

Watch the video:

primary article image

Iată patru motive pentru care suntem încântați de parteneriatul cu Johnson & Johnson:

01.

Se vor produce mai multe doze de vaccin pentru mai multe persoane

Parteneriatul facilitează creșterea capacității de livrare a mai multe doze de vaccin Johnson & Johnson – proces care va fi accelerat.

“Avem ocazia de a ne folosi echipamentul, cunoștințele și personalul pentru a produce cât mai multe doze de vaccin în cadrul acestui efort,” a spus Tim Thomas, director executiv, unitate de producție.

02.

Marchează o etapă majoră în lupta împotriva COVID-19

Această colaborare fără precedent marchează un pas înainte în lupta neîntreruptă împotriva COVID-19.

“Nu numai că pot veni la lucru în fiecare zi știind că ceea ce facem este important pentru toată lumea, dar pot să merg seara acasă și să le spun celor din familie , ‘Ce echipă extraordinară lucrează la acest proiect și cât de important este acesta pentru întreaga lume,’” a spus Shaun Scrak, director, departamentul Operațiuni.

03.

Este un moment istoric

Parteneriatul marchează o colaborare fără precedent între doi lideri în domeniul sănătății, fiecare mândrindu-se cu peste un secol de contribuții la sănătatea populației, care acum își unesc forțele pentru a grăbi reîntoarcerea colectivă la normalitate.

“Acesta constituie un moment unic în istoria noastră și sunt mândră că organizația pentru care lucrez s-a implicat în cadrul efortului pentru binele comun, și a știut ce să facă la momentul oportun,” a spus Virginia Boldt, specialist, departamentul Inginerie.

04.

Aduce alături, într-un moment critic, două companii cu un trecut bogat în dezvoltarea de medicamente și vaccinuri

În această perioadă dificilă, acest parteneriat combină expertiza și experiența noastră îndelungată cu rețeaua globală solidă de producție a companiei Johnson & Johnson. Împreună, ne reafirmăm angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a contribui la un sfârșit mai rapid al pandemiei.

“Mă bucur nespus că lucrăm împreună ca o echipă în atâtea domenii și cu atâția oameni din toată lumea la acest proiect,” a spus Stephanie Chen, specialist, departamentul Inginerie.

Referință: Comunicat de presă – Comisia Europeană autorizează al patrulea vaccin sigur și eficace împotriva COVID-19, https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/ro/ip_21_1085

RO-NON-00288 EXP 03/2023