Hero Image
Activitatea noastră

Boli infecțioase

Luptăm împotriva bolilor infecțioase în speranța de a crea o lume mai bună.

Deceniile în care am întreprins demersuri în cercetarea bolilor infecțioase au condus la importante progrese știintifice

De peste un secol combatem amenințările la adresa sănătății globale cauzate de boli infecțioase.

De la dezvoltarea unuia dintre primele antibiotice la cercetări de pionierat în infecția cu HIV, ne-am concentrat întotdeauna asupra prevenției și tratării bolilor care amenință sănătatea oamenilor și comunităților din întreaga lume. Cu toate acestea, munca noastră este departe de a se fi terminat.

În fiecare an, milioane de oameni își pierd viața din cauza bolilor infecțioase. Societatea se bazează pe noi pentru lansarea unor abordări inovatoare în tratarea bolilor infecțioase, reducând astfel povara bolii.

Eforturile noastre privind bolile infecțioase

35

de ani de cercetare pentru combaterea provocărilor legate de epidemia HIV

1942

anul în care am început să producem penicilina "G"

40+

programe inițiate de investigatori privind gestionarea rezistenței antimicrobiene, finanțate în întreaga lume


HIV

Moștenirea noastră privind cercetările inovatoare în domeniul HIV continuă

Ne amintim momentul în care HIV a reprezentat una dintre cele mai mari provocări ale societății, când milioane de oameni și-au pierdut viața în epidemia devastatoare de SIDA. Oamenii noștri de știință au demarat o inițiativă urgentă de descoperire și înțelegere a virusului, care a avut ca rezultat cercetări inovatoare în domeniul HIV.

Suntem hotărâți să facem și mai mult. În prezent, împingem limitele cercetărilor în domeniul HIV, deoarece încă există nevoi medicale neacoperite. Obiectivul nostru este eradicarea acestui virus.


Antibiotice

Continuăm cercetările și depunem eforturile necesare pentru îmbunătățirea utilizării antibioticelor

În timp ce alte companii se retrag din activitățile de cercetare și dezvoltare a antibioticelor, noi continuăm să ne evidențiem prin contribuția în acest domeniu. Vom continua să depunem eforturi în acest sens deoarece suntem conștienți că societatea are nevoie de soluții.


Ebola

Aderarea la parteneriatul pentru combaterea unui virus mortal

De la apariția virusului Ebola în 1976, focarele periodice au reprezentat o provocare în domeniul sănătății la nivel global. Suntem mândri să facem parte din parteneriatul public-privat la nivel global care a reunit guverne, industria farmaceutică, comunități, oameni de știință, profesioniști din domeniul sănătății și oamenii obișnuiți în lupta împotriva acestei boli letale.

RO-NON-00923 / 11 2023, EXP 11 2025