Hero Image

Oncologie

Depunem eforturi susţinute pentru a crea o lume în care cancerul nu este doar ținut sub control, ci este complet vindecat.

Misiunea noastră este să descoperim terapii revoluționare care prelungesc şi îmbunătățesc calitatea vieții pacienţilor cu cancer

Desfășurăm activități de cercetare în direcția prevenirii cancerului și pentru a putea oferi pacienţilor mai multe opţiuni de tratament, o calitate mai bună a vieţii şi mai mult timp pentru viață.

Fiecare dintre noi cunoaşte pe cineva care suferă de cancer. Atunci când un pacient este diagnosticat cu această afecțiune este important să existe un tratament inovator și în egală măsură este esențial ca pacientul să aibă acces la terapia respectivă.

Activitatea noastră în oncologie

400,000+

pacienţi care au beficiat în ultimii cinci ani de terapii oncologice dezvoltate de MSD

1,000+

de studii clinice în oncologie

30+

tipuri de cancer pentru tratamentul cărora sunt investigate medicamentele noastre


Activitatea noastră de cercetare în oncologie

Echipa noastră de cercetători şi oameni de ştiinţă contribuie prin expertiza lor aprofundată în genomică, biologie moleculară şi imunologie la progresul strategiilor de combatere a cancerului


Progres prin parteneriate

Cancerul poate fi o experiență devastatoare pentru pacienţi şi pentru persoanele care îi îngrijesc. Din acest motiv, colaborăm cu întreaga comunitate oncologică – asociații de pacienţi, furnizori de servicii medicale, autorități şi companii din industria farmaceutică –, cu toţi cei care împărtăşesc misiunea noastră de a crește supraviețuirea şi a îmbunătăţi calitatea vieții persoanelor cu cancer.


Pacienţi

Angajamentul nostru faţă de pacient este de neclintit.

Atât timp cât există pacienţi ale căror nevoi medicale sunt neacoperite în ceea ce privește opțiunile de tratament, medici care fac eforturi disperate să salveze viața pacienţilor lor, precum şi o lume în care terapiile inovatoare nu sunt accesibile tuturor, noi vom fi aici: luptând pentru aceștia cu toate resursele de care dispunem pentru a oferi mai mult timp pentru viață, și cât mai repede.