Hero Image
Arii terapeutice

Vaccinuri

Vaccinurile reprezintă una dintre cele mai răsunătoare povești de succes în domeniul sănătății publice

Vaccinurile ajută la protejarea împotriva a peste 20 de boli care pot pune viața în pericol.

Activitatea noastră

Am distribuit
~ 203 M

doze pe plan global, în 2022

Experiența în domeniul vaccinurilor

MSD are o istorie de peste 130 de ani în cercetarea, dezvoltarea, producerea și distribuirea vaccinurilor pentru a ajuta la prevenirea bolilor în întreaga lume.

Producerea și dezvoltarea vaccinurilor este un proces complex, de lungă durată și nu garantează succesul cercetării.

Pentru a ne menține în actualitatea contextului epidemiologic în continuă evoluție, continuăm să derulăm activități de cercetare pentru a răspunde unor nevoi medicale importante.

Colaborare și progres în tehnologia vaccinurilor

Este nevoie de un parteneriat activ din partea echipelor noastre care colaborează cu guverne, cercetători universitari și organizații neguvernamentale din întreaga lume.

Munca noastră în cercetarea și producerea de vaccinuri este ghidată de știință și alimentată de ceea ce este necesar pacienților.

Programe în domeniul vaccinurilor

Inspirându-ne din bogata moștenire și spiritul inovator al cercetătorului cu vechime, Dr. Maurice Hilleman, suntem mândri să ne implicăm în sprijinirea sănătății publice globale cu ajutorul Laboratoarelor MSD-Wellcome Trust Hilleman. Misiunea acestei companii de cercetare este de a aduce tratamente inovatoare în domeniul științei și tehnologiei vaccinurilor, pentru a facilita accesul la acestea într-un mod mai accesibil și echitabil în piețele cu venituri mai mici.

RO-NON-00988 / 11 2023, EXP 11 2025