Hero Image
Hero Image

Diversitatea și incluziunea ne susțin misiunea

Diversitatea și incluziunea sunt esențiale pentru modul în care ne desfășurăm activitatea, în care realizăm integrarea angajaților noștri, precum și prin care ne construim calea spre performanță și obținerea unui avantaj competitiv.

Angajații noștri, oamenii pe care îi susținem

Diversitatea și incluziunea (D&I) nu sunt simple cuvinte, ele reprezintă motivul pentru care ne putem respecta promisiunea de a descoperi pentru viață. Susținem o forță de muncă diversă, iar angajații noștri se simt în largul lor, valorizaţi şi apreciaţi, atunci când își exprimă perspectiva proprie în cadrul activităților organizației noastre.

Totuși, diversitatea reprezintă doar jumătate din povestea succesului; incluziunea este la fel de importantă. Incluziunea se identifică cu sentimentul de apartenență. Atunci când angajații noștri știu că aportul lor este crucial în realizarea misiunii pe care o avem, și ei și compania vor prospera.

Diversity-inclusion-training-and-education-programs
Programe de instruire & dezvoltare D&I

Asigurăm o gamă largă de oportunități de instruire și dezvoltare, programe de leadership din perspectiva diversității și cursuri privind principiile de bază ale D&I.

Work-life-integration
Echipe de ambasadori ai diversității și incluziunii

Echipele noastre de ambasadori ai diversității și incluziunii integrează strategia noastră de business cu strategia resurselor umane.

Image-5
Grupuri de resurse pentru angajați (EBRG)

EBRG consolidează și diversifică modelul nostru de leadership la nivel global și oferă informații relevante din punct de vedere cultural.

MSD România semnează Carta Diversității

Află mai multe

RO-NON-00934/ 10 2023, EXP 10 2025

Next