Hero Image
DESPRE MSD

Inventing For Life

La MSD, ne inspiră viziunea unitară și misiunea de a salva și îmbunătăți vieți.

VIZIUNE

Să avem o contribuție esențială în viața oamenilor de pretutindeni prin medicamentele și vaccinurile noastre inovatoare, precum și prin produsele noastre medicale inovatoare de uz veterinar. Ne-am asumat angajamentul de a fi principala companie bio-farmaceutică axată pe cercetare intensivă și suntem hotărâți să furnizăm inovații și soluții de top pentru astăzi și pentru viitor.

MISIUNE

Să descoperim, să dezvoltăm și să furnizăm produse și servicii inovatoare care salvează şi îmbunătăţesc vieţi.

Cine suntem

MSD este una dintre cele mai importante companii bio-farmaceutice din lume, axată pe cercetare intensivă. Misiunea noastră este să contribuim la îmbunătățirea sănătății oamenilor din întreaga lume. În Statele Unite și Canada suntem cunoscuți sub numele de Merck, iar în restul lumii, inclusiv în România, suntem cunoscuți ca MSD.

Valorile și standardele noastre ne unesc

Valorile și standardele noastre reprezintă reprezintă esența caracterului companiei MSD. Ele ne ghidează deciziile și activitățile, și ne-au ajutat să câștigăm încrederea și respectul colegilor, partenerilor, clienților din domeniul sănătății.

Etică și transparență

La MSD, etica și transparența sunt fundamentul
reputației noastre corporative.

Codul de conduită

Valorile și standardele noastre sunt prezentate în
Codul de conduită al MSD.

ISTORIA NOASTRĂ

Istoria noastră, bogată în inovații și descoperiri, a început acum mai bine de 125 de ani și continuă și astăzi. De-a lungul anilor, cercetătorii noștri au contribuit la identificarea unor noi opțiuni de tratament și prevenire a bolilor. Am realizat lucruri minunate în trecut. Astăzi, realizăm lucruri mărețe pentru viitor.