Boli cardiovasculare și metabolice
Arii Terapeutice

Boli cardiovasculare și metabolice

Avem o istorie îndelungată în ceea ce privește impactul asupra tulburărilor cardio-metabolice, cum ar fi diabetul de tip 2 și bolile cardiovasculare.

Acum mai bine de 60 de ani, am introdus prima noastră terapie pentru o afecțiune cardiovasculară - iar eforturile noastre științifice de a înțelege în profunzime tulburările cardio-metabolice au continuat.

Tulburările cardio-metabolice includ bolile cardiovasculare și bolile metabolice, cum ar fi diabetul zaharat de tip 2. Acestea reprezintă unele dintre principalele provocări pentru sănătate din secolul XXI.

Progresele în cercetarea ariei cardiovasculare și metabolice pot avea un impact semnificativ asupra pacienților și mai sunt încă multe de făcut. Depunem eforturi pentru a atinge excelență științifică și inovație în toate etapele cercetării, de la descoperire până la aprobare și pașii ulteriori.

Boli cardiovasculare

Continuăm să construim pe baza istoriei noastre de terapii inovatoare în domeniul bolilor cardiovasculare, pentru a contribui la o mai bună înțelegere a acestora și pentru a ajuta pacienții din întreaga lume.

Colaborăm cu experți din întreaga comunitate din domeniul afecțiunilor cardiovasculare pentru a avansa cercetările care pot contribui la îmbunătățirea vieții pacienților cu risc cardiovascular.

Diabet zaharat

Suntem mândri de echipa noastră de cercetare care rămâne dedicată să ajute persoanele cu diabet zaharat de tip 2.

RO-NON-00961/12 2023, EXP 12 2025