Hero Image

Sustenabilitate

Operăm responsabil în fiecare zi pentru a asigura un viitor sigur și sănătos pentru oameni și comunități la nivel global. În strategia de sustenabilitate suntem îndrumați de scopul nostru de a salva și de a îmbunătăți vieți în întreaga lume, cu un impact pozitiv asupra societății și oferind valoare pe termen lung în afaceri.

Ne îndreptăm atenția spre cele mai mari provocări din domeniul sănătății și nu ne ferim de acestea

De la găsirea de soluții pentru unele dintre cele mai debilitante boli din lume, până la furnizarea medicamentelor și vaccinurilor noastre celor care au nevoie și construirea unor sisteme de sănătate mai eficiente, suntem mereu în misiunea de a crea o lume mai bună.

Abordarea noastră

Să ne desfășurăm activitatea în mod responsabil este în fundamentul capacității noastre de a avea un impact durabil - generând valoare pe termen lung pentru compania noastră și pentru societate.

Acces la medicamente inovatoare și vaccinuri

În colaborare cu principalele părți interesate, acționăm pentru a ne asigura că rezultatele noastre științifice aduc progrese în domeniul sănătății și că produsele noastre sunt accesibile și la prețuri convenabile pentru cei care au nevoie.

Cea mai valoroasă resursă a noastră

Succesul companiei noastre este construit pe o cultură care acceptă perspective diferite și apreciază contribuțiile fiecărui individ. Recunoaștem că competitivitatea noastră este consolidată de o forță de muncă diversă, calificată și dedicată.

O planetă sănătoasă este esențială pentru sustenabilitatea afacerii noastre

O planetă sănătoasă este esențială pentru bunăstarea oamenilor și pentru sustenabilitatea activității noastre, oferind în același timp oportunități pentru inovația de produse, și reducerea costurilor și riscurilor. Compania noastră are o istorie îndelungată de gestionare și respectare a normelor de mediu și suntem conștienți de faptul că strategia și eforturile noastre trebuie să evolueze continuu în contextul unui climat în schimbare.

Ne desfășurăm activitatea în mod etic, cu integritate și respect pentru drepturile omului

Ne desfășurăm activitatea în conformitate cu cele mai înalte standarde de etică și integritate. Punând etica și valorile noastre la baza a tot ceea ce facem, creăm o cultură a responsabilității care ne îmbunătățește procesul decizional, adaptabilitatea și fiabilitatea companiei.

RO-NON-00938/ 11 2023, EXP 11 2025