Hero Image
DESPRE MSD

ISTORIA NOASTRĂ

Am realizat lucruri importante în trecut. Astăzi, realizăm lucruri măreţe pentru viitor.

De peste 125 de ani, compania MSD se ghidează după convingerea că medicamentele extraordinare au puterea să schimbe lumea.

MSD a împins limitele științei cu speranța și așteptarea că aprofundarea cunoștințelor științifice va determina progrese majore în sănătate. MSD a schimbat lumea în mod repetat de-a lungul istoriei sale – de la dezvoltarea primelor vaccinuri împotriva rujeolei și a oreionului, de la primul vaccin împotriva virusului HPV, la dezvoltarea de medicamente inovatoare pentru tratarea cancerului, bolilor cardiovasculare, osteoporozei, diabetului, tuberculozei și HIV, doar pentru a numi câteva dintre descoperirile sale.
Suntem mândri de trecutul nostru, dar în acelaşi timp suntem entuziaşti cu privire la viitorul acestei noi companii, şi abia aşteptăm să contribuim la crearea unui viitor mai bun, mai sănătos, pentru oamenii din întreaga lume.

MSD a inițiat operațiuni comerciale în România în urmă cu aproapre 25 de ani, fiind una dintre primele companii farmaceutice multinaţionale cu prezenţă locală. MSD este prezent în arii terapeutice importante precum oncologie, diabet, imunologie, hepatita C, HIV, antibiotice și antifungice pentru îngrijire spitaliceasca și antiinflamatoare. În plus, MSD are un portofoliu divers de vaccinuri pentru copii și adulți – de exemplu, vaccinul împotriva infecției cu HPV –, precum și vaccinurile împotriva rotavirusului și rujeolei-oreionului-rubeolei. Datorita inovațiilor în portofoliul curent și în portofoliul de R&D din hepatita C, HIV și vaccinuri, MSD deține la nivel global o poziție de lider în boli infecțioase