Hero Image

Cultura și valorile noastre

Ne desfășurăm activitatea în mod responsabil în fiecare zi pentru a permite un viitor sigur, durabil și sănătos pentru oamenii și comunitățile de pretutindeni.

Împărtășim o misiune comună: de a salva vieți și îmbunătăți calitatea vieții

Cu toții suntem inventatori aici, indiferent de rol sau titlu. Ne ridicăm la nivelul provocării în căutarea unor rezultate mai bune pentru sănătate.

Tot ceea ce facem se bazează pe aprecierea noastră profundă pentru viață. Acesta este motivul pentru care ne reunim în întreaga activitate cu un scop comun - să folosim puterea științei de ultimă generație pentru a salva și îmbunătăți vieți în întreaga lume.

Valorile noastre

Valorile noastre ne definesc la nivel profund. Ele ne ghidează toate deciziile și acțiunile pe care le întreprindem.

Pacienții pe primul loc

Aspirația noastră este să îmbunătățim sănătatea și starea de bine a oamenilor și animalelor din întreaga lume și să extindem accesul la medicamentele și vaccinurile noastre. Toate acțiunile noastre trebuie evaluate din perspectiva responsabilității noastre față de cei care utilizează sau au nevoie de produsele noastre.

Respect pentru oameni

Capacitatea noastră de a excela depinde de integritatea, cunoștințele, imaginația, abilitățile, diversitatea și spiritul de echipă al angajaților noștri. În acest scop, ne străduim să creăm un mediu de lucru bazat pe respect reciproc, incluziune și responsabilitate. Răsplătim angajamentul și performanța și suntem atenți la nevoile angajaților noștri și ale familiilor acestora.

Etică și integritate

Suntem dedicați celor mai înalte standarde de etică și integritate. Suntem responsabili față de clienții noștri, concurenții, distribuitorii și furnizorii noștri, față de acționari și față de comunitățile pe care le deservim în întreaga lume. Nu facem compromisuri profesionale sau etice.

Inovație și excelență științifică

Ne dorim cel mai înalt nivel de excelență științifică și inovație. Cercetarea noastră se ghidează după angajamentul de a îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții. Ne străduim să identificăm cele mai stringente necesități ale pacienților și clienților și, prin inovație continuă, să le satisfacem.

RO-NON-00931/ 10 2023, EXP 10 2025