Hero Image

Cercetare și dezvoltare

Urmăm calea indicată de cercetarea științifică acolo unde putem face o diferență majoră, acum și în viitor.

Aspirăm să devenim principala companie biofarmaceutică din lume axată pe cercetare intensivă. Adunăm la un loc cele mai creative minți pentru a transforma cercetarea științifică de clasă mondială în medicamente și vaccinuri inovatore.

Procesul nostru de cercetare și dezvoltare

Descoperirea unui candidat

Drumul nostru către descoperirea de noi medicamente și vaccinuri începe prin înțelegerea mecanismului unei anumite boli

Urmăm știința de cel mai înalt nivel pentru a analiza o maladie din fiecare unghi posibil pentru a accelera ritmul de descoperire a unui medicament – începând de la aspectul genetic, structura individuală a proteinelor și modul în care sutele de molecule interacționează unele cu altele. Cercetătorii noștri utilizează tehnologii de automatizare, miniaturizare și IT, noi instrumente, precum microscopul crio-electronic, pentru a ne ajuta să evaluăm cât mai rapid țintele și pentru proiectarea de noi medicamente. În oncologie, evaluăm genomul și genetica tumorilor pentru a identifica noi ținte.


Dezvoltare pre-clinică

Înainte de descoperiri majore, există cercetarea științifică. Ne asigurăm că doar inovațiile cele mai promițătoare și care au cel mai mare potențial de dezvoltare beneficiază de testare ulterioară

În cadrul industriei biofarmaceutice, oamenii de știință au nevoie de mulți ani pentru a proiecta, crea și testa mii de noi molecule pentru a găsi una sau două care pot fi testate în cadrul studiilor clinice. Fiecare descoperire este rafinată, optimizată și cercetată cu atenție înainte de a fi testată pe subiecți umani. Oamenii noștri de știință utilizează date pre-clinice pentru a efectua cercetări de laborator pentru identificarea biomarkerilor care pot fi folosiți în context clinic pentru a suplini măsurarea eficacității pentru potențialii candidați care trebuie investigați.


Dezvoltarea clinică

Succesul nostru se datorează în mare parte problemelor de natură științifică pe care încercăm să le rezolvăm prin studii și colaborări

Cercetătorii noștri lucrează la nivel intern, cât și împreună cu comunitatea medicală, pentru a genera dovezi dacă un medicament are potențialul de a aduce beneficii pacienților. Odată ce tratamentele noastre investigaționale sunt studiate în cadrul studiilor clinice, cercetătorii noștri implementează tehnologii care folosesc inteligența artificială pentru a analiza datele majore din cadrul studiilor clinice pentru a ne ajuta să înțelegem fundamentele biologiei umane și cum se raportează aceasta la modificările asociate cu boala.


Date din practica clinică

Centrul nostru Observațional și pentru Dovezi din Practica Clinică (Center for Observational and Real-World Evidence (CORE) este dedicat cercetării care ne permite să înțelegem cum contribuie și cum funcționează medicamentele noastre în practica curentă

Considerăm că dovezile din practica medicală curentă constituie un element important complementar pentru programul nostru riguros al studiului clinic. Ne permite să obținem date din practica clinică și să înțelegem mai bine medicamentele noastre și să obținem informații legate de descoperirea și dezvoltarea unor tratamente viitoare.