Hero Image

Cercetare și dezvoltare

Urmăm calea indicată de cercetarea științifică acolo unde putem face o diferență majoră, acum și în viitor.

Aspirăm să devenim principala companie biofarmaceutică din lume axată pe cercetare intensivă. Adunăm la un loc minți creative pentru a transforma cercetarea științifică de clasă mondială în medicamente și vaccinuri inovatore.

Procesul nostru de cercetare și dezvoltare

Descoperirea unui candidat

Drumul nostru către descoperirea de noi medicamente și vaccinuri începe prin înțelegerea mecanismului unei anumite boli

Urmăm știința de cel mai înalt nivel pentru a analiza o maladie din fiecare unghi posibil pentru a accelera ritmul de descoperire a unui medicament – începând de la aspectul genetic, structura individuală a proteinelor și modul în care sutele de molecule interacționează unele cu altele. Cercetătorii noștri utilizează tehnologii de automatizare, miniaturizare și din tehnologia informației (IT), noi instrumente, precum microscopul crio-electronic, pentru a ne ajuta să evaluăm într-un ritm mai rapid țintele și pentru proiectarea de noi medicamente. De asemenea, în oncologie, evaluăm genomica și genetica tumorilor pentru a identifica noi ținte terapeutice.


Dezvoltare pre-clinică

Cercetarea științifică precede marile descoperiri. Ne asigurăm că doar inovațiile cele mai promițătoare și care au cel mai mare potențial de dezvoltare beneficiază de testare ulterioară

În cadrul industriei biofarmaceutice, oamenii de știință au nevoie de mulți ani pentru a proiecta, crea și testa mii de noi molecule pentru a găsi una sau două care pot fi testate în cadrul studiilor clinice. Fiecare descoperire este rafinată, optimizată și examinată cu atenție înainte de a fi testată la om. Cercetătorii noștri utilizează date preclinice pentru a efectua cercetare translativă, în vederea identificării de biomarkeri care pot fi utilizați în context clinic, pentru a oferi determinări surogat ale eficacității moleculelor candidate pentru investigație.


Dezvoltarea clinică

Succesul nostru se datorează în mare întrebărilor provocatoare de natură științifică la care încercăm să răspundem prin studii și colaborări

Cercetătorii noștri lucrează la nivel intern, cât și împreună cu comunitatea medicală, pentru a genera dovezi care să identifice dacă un medicament are potențialul de a aduce beneficii pacienților. Odată ce tratamentele noastre investigaționale sunt studiate în cadrul studiilor clinice, cercetătorii noștri implementează tehnologii care folosesc inteligența artificială pentru a analiza datele majore din cadrul studiilor clinice pentru a ne ajuta să înțelegem fundamentele biologiei umane și cum se raportează aceasta la modificările asociate cu boala.


Date din practica clinică

Centrul nostru pentru dovezi observaționale și din practica clinică (Center for Observational and Real-World Evidence (CORE)) este dedicat cercetării care ne permite să înțelegem cum contribuie și cum funcționează medicamentele noastre în practica curentă

Considerăm că dovezile din viața reală sau datele din practica clinică curentă constituie un element important complementar programului nostru riguros de studii clinice. Ne permite să obținem date din viața reală, pe care să le utilizăm în laboratoarele de cercetare pentru a înțelege mai bine medicamentele noastre și pentru a susține informații legate de descoperirea și dezvoltarea unor tratamente viitoare.


RO-NON-01001 / 01/2024 EXP 01/2026