MSD România a fost certificată pentru al doilea an la rând în programul Cei mai buni angajatori | Best Place to work 2023. Această recunoaștere răspunde preocupării permanente de a prioritiza starea de bine și dezvoltarea angajaților, promovând un mediu de lucru plăcut și o cultură bazată pe colaborare și incluziune.

Ne bucurăm de aprecierile primite din partea angajaților privind condițiile de muncă, cultura companiei, managementul resurselor umane, dezvoltarea carierei, compensațiile și recunoașterea profesională, MSD fiind unul din angajatorii preferați în piața din România.

<<La MSD, valorile noastre sunt conduse de dorința de a îmbunătăți viața, rămânem dedicați misiunii noastre de a avea un impact pozitiv, de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților și a societății noastre. Am construit o cultură care îmbrățișează excelența științifică și care funcționează la cele mai înalte standarde de etică și integritate. Ne preocupă să valorificăm gândirea și perspectiva diversă, să încurajăm colaborarea pentru a îmbunătăți modul în care lucrăm și pentru a crea un mediu de lucru care este stimulant și motivant. Suntem foarte mândri de această nouă realizare și ne vom asigura că MSD continuă să fie unul dintre cele mai bune locuri de muncă.>>a declarat Marcelo Pascual Morales, Director General MSD România și Republica Moldova.

<<Ne mândrim cu faptul că depășim standardele de referință în multe aspecte ce au fost evaluate, dar mai ales atunci când vine vorba de starea de bine a angajaților. Aceasta este esențială chiar și în cele mai bune circumstanțe, și cu atât mai mult în realitatea zilelor noastre. Este extrem de important pentru noi să construim un mediu de lucru în care angajații noștri să se simtă în siguranță, să poată învăța și să se dezvolte, să fie apreciați pentru contribuția lor și încurajați să fie autentici. Suntem inspirați de primirea certificării și, în același timp, motivați să construim pe această bază și să obținem aprecieri tot mai bune.>> a menționat Simona Cristina Giurgilă, HR Lead MSD & AH Romania.

Cei mai buni angajatori | Best Place to work este un program internațional care se desfășoară în peste 60 de țări din întreaga lume și aduce în prim-plan companiile care oferă cel mai bun mediu de muncă, care știu să atragă și să păstreze cei mai buni angajați. Detalii la: https://bestplacestoworkfor.org/


RO-NON-00781 03/2023